Please choose your language

  

The Irish Folk Pub


and
"the Whiskyflüsterer"
präsentieren ein
WhiskyTasting

am Sa. 17.02.2024

  

  

Ondijaba Namibian, Namibia

ca. 3 Years, 46%,
Triple Grain, Erongo Mountain Winery
Kirsch Import

  

Heiligen Berg Feld Cask 13, Bayern, Andechs

3 Years, 58,7%,
Portwine Cask,
431 Bottles

  

Ben Nevis 2013/2022, western Highlands

8 Years, 48,1%,
2 Sherry Casks + 2 Bourbon Hogshead,
small Batch,
Kirsch Import

  

Auchentoshan 2007/2022, Lowland

15 Years, 58,9%,
"Old Train Line", Jack Wieber Abfüllung,
Bourbon Cask, 210 Bottles

  

Octomore "Meleager", Islay

min. 6 Years, 46%,
Super heavily peatet, 161ppm,
Mark Reynier´s bespoke Bottling,
american + french Sauternes Oak,
441/753 Bottles

  

 

ESSEN

Chili con Carne


Kosten:  € 75.-
Beginn: 15.30 Uhr
Ort: Irish Folk Pub Giselastr. 11
Tel: 089 342446
www.irish-folk-pub.de
Reservierung nur möglich mit Vorkasse
Bankverbindung:
Q. Schartner
Stadtsparkasse München
Iban: DE 98 7015 0000 1003 2666 89

  

  

The Irish Folk Pub


and
"the Whiskyflüsterer"
präsentieren ein
WhiskyTasting

am Sa. 23.03.2024

  

  

Daluminach, Speyside

7 Years, 48,5%,
Ausbau: oak casks,
finished 2Years in Ximenez spinola PX

  

Ardmore 2000/21, Speyside

21 Years, 46%,
oak cask,
Gordon & MacPhails Abfüllung

  

Whitlaw (High.Park), northern Highlands

10 years, 59,6%,
First Fill Sherry Butt and Second Fill Bordeaux Hogsheads,
1285 Bottles

  

Mac - Talla (Strata), Islay

15 Years, 46%,
Bourbon- und Sherryfässer,
Morrison Distillers

  

Williamson 2014 Batch1, Islay

8 Years,46%,
tea-spooned Laphraoig,
Hogshead Batch 1

  

 

ESSEN

Beef in Guinness


Kosten:  € 75.-
Beginn: 15.30 Uhr
Ort: Irish Folk Pub Giselastr. 11
Tel: 089 342446
www.irish-folk-pub.de
Reservierung nur möglich mit Vorkasse
Bankverbindung:
Q. Schartner
Stadtsparkasse München
Iban: DE98 7015 0000 1003 2666 89

  

  

The Irish Folk Pub


and
"the Whiskyflüsterer"
präsentieren ein
WhiskyTasting

am Sa. 28.10.2023

  

  

Annandale 2017, Lowland

7 Years, 61,3%,
Best Dram
Whisky Druid

  

Tomatin 2011, nördliche Highlands

12 Years, 56,9%,
first fill Ruby Port Barrique,
Whisky Druid

  

Fettercairne 2009 , östliche Highlands

14Years, 50,6%,
Jack Wieber Abfüllung
Great Ocean Liners

  

Royal Brackla 2007, nördliche Highlands

13 Years, 48%,
Artist Collective Abfülung,
Kirsch Import

  

Ardbeg "Anthology", Islay

13 Years, 46%,
the harpy`s Tale,
ex Bourbon und Sauternes Casks

  

 

ESSEN

Chili con Carne


Kosten:  € 75.-
Beginn: 15.30 Uhr
Ort: Irish Folk Pub Giselastr. 11
Tel: 089 342446
www.irish-folk-pub.de
Reservierung nur möglich mit Vorkasse
Bankverbindung:
Q. Schartner
Stadtsparkasse München
Iban: DE 98 7015 0000 1003 2666 89

  

  

  

The Irish Folk Pub


and
"the Whiskyflüsterer"
präsentieren ein
WhiskyTasting

am Sa. 27.04.2024

  

  

Wood (Batch 9), Black Forest

6 Years, 67,6%,
5 years Sherry cask and,
1 years Bourbon cask
Bottle nr.5

  

Draftmill 2010 , Lowland

11 Years, 46%,
Batch 25,
first fill Bourbon casks
6550 Bottles

  

Glen Rothes 2015, Speyside

9 years, 57,1%,
first fill Oloroso Sherry Casks,
Kirsch Import

  

Glencadam 2008/ 2020, Highlands

15 Years, 62,5%,
Bfirst fill Bourbon Casks,
236 Bottles, no Colour, no Filtering

  

Ganymed IV 2013, Islay

10 Years, 56,5%,
first fill Ruby Port wine barrique,
Scotch Universe Abfüllung

  

 

ESSEN

Chili con Carne


Kosten:  € 75.-
Beginn: 15.30 Uhr
Ort: Irish Folk Pub Giselastr. 11
Tel: 089 342446
www.irish-folk-pub.de
Reservierung nur möglich mit Vorkasse
Bankverbindung:
Q. Schartner
Stadtsparkasse München
Iban: DE98 7015 0000 1003 2666 89

  

  

The Irish Folk Pub


and
"the Whiskyflüsterer"
präsentieren ein
WhiskyTasting

am Sa. 25.11.2023

  

  

Dalmore "Cigar Malt Reserve", northern Highland

15-20 Jahre Malts, 44%,
matured in 30 years old
Metusalem Oloroso-Sherry Casks

  

Glen Spey 2012, Speyside

10 Years, 59%,
First Fill PX Sherry Hogshead Finish,
James Eadie Abfüllung

  

Glen Allachie, Speyside

13 Years, 60,5%,
Oloroso Puncheon Cask
Einzelfaß
723 Bottles

  

Aberlour "Archangel N°2", Speyside

11 Years, 58,5%,
First Fill Oloroso Sherry Butts,
1005 Bottles

  

The Hearach , Isle of Harris

min. 5 Years,
matured in 3 diff. Casks
Fino, Bourbon, Oloroso Sherry, 46%

  

 

ESSEN

Highland Beef


Kosten:  € 75.-
Beginn: 15.30 Uhr
Ort: Irish Folk Pub Giselastr. 11
Tel: 089 342446
www.irish-folk-pub.de
Reservierung nur möglich mit Vorkasse
Bankverbindung:
Q. Schartner
Stadtsparkasse München
Iban: DE 98 7015 0000 1003 2666 89

  

Legal Interest

Sign our Newsletter

Legal Interest

Imprint

Privacy Policy

New Information

No data available.

Opening Hours

Wednesday to
Sunday 06:00 pm


Monday and
Tuesday closed

Address

Irish Folk Pub
"the old irish"
Giselastraße 11
80802 München

Telefon +49 89 342446

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand